Corona Protocol

De komende periode zullen we ons weer moeten houden aan een protocol op onze danslocaties. De volgende regels zullen in ieder geval tot aan de meivakantie gelden;

  • Bij klachten blijven de leerlingen thuis.
  • Ouders/verzorgers gaan niet mee naar binnen
  • De docenten halen de leerlingen bij de ingang van de locatie op en brengen hen ook daar weer terugbrengen. Met uitzondering voor ouders van een proeflesser, zij kunnen met een corona toegangsbewijs mee naar binnen.
  • De leerlingen kleden zich thuis al om en zorgen dat ze daaroverheen kleding dragen die ze makkelijk aan en uit kunnen trekken. Uiteraard zullen onze docenten waar nodig, de jongste leerlingen even helpen met omkleden.
  • Kom max 5 minuten voor aanvang van de les naar de locatie.

Voor onze leerlingen van 18 jaar en ouder zijn we genoodzaakt om voor toegang van de locatie een QR code te scannen. Hoe ongemakkelijk deze maatregel ook voelt, we zijn blij dat we open kunnen blijven als dansschool. Uiteraard hebben we respect voor ieder zijn of haar eigen keuzes in deze.

Het blijft gek om met bovenstaand protocol te moeten werken. Wij hopen dat iedereen lekker kan blijven genieten van onze danslessen, omdat we weten hoe dans bijdraagt aan de fysieke en mentale gezondheid en dat is zo belangrijk!

Daarnaast vinden we het fijn om het dansplezier van onze leerlingen te kunnen delen met ouders, familie en vrienden, maar helaas moeten we nog even geduld hebben om activiteiten zoals de DOE-MEE lessen en KIJK lessen te organiseren. Des te meer kijken we uit naar onze grote voorstelling op 28 en 29 mei 2022, waar onze leerlingen hun danskunsten op het podium van theater Junushoff mogen laten zien.