Dansroute 2022

In het weekend van 18 en 19 juni en 25 en 26 juni organiseren wij onze DANSROUTE in Park Lingezegen in Elst. Elke groep is ingedeeld op één van bovenstaande data (zie informatiemail 1 voor de datum dat jij meedanst).

Elke groep danst op een eigen locatie in het park. Per dag starten er drie dansroutes onder begeleiding van een theatermaker, hij zal de stoet aan bezoekers langs de verschillende locaties leiden waar de leerlingen een dans opvoeren. De route van de voorstelling is niet heel lang, maar vanwege de 10 verschillende dansen en de verplaatsing van de bezoekers rekenen we maximaal 60 minuten per voorstelling.

Kaartjes zijn vanaf maandag 16 mei te bestellen via onderstaand formulier. Let op! Er kunnen maximaal vier personen per leerling komen kijken. Als een leerling meerdere dagen danst, mogen er per dag vier mensen komen kijken.

Alle leerlingen ontvangen informatiebrieven via de mail. Nog niets ontvangen? Mail ons! Dan sturen we de informatiebrieven alsnog toe.

Zorg dat je vanaf nu elke week aanwezig bent in de les, zodat we als groep samen kunnen repeteren aan de dans voor de Dansroute.

BESTELLEN KAARTEN

    HULPOUDERS GEZOCHT

    Voor de voorstelling zijn we op zoek naar een aantal hulpouders die op de dag zelf een groep wil begeleiden. We kunnen jullie hulp goed gebruiken! Uiteraard kun je de dans van jouw zoon of dochter gewoon zien. Je kunt je aanmelden als hulpouder via onderstaand contactformulier. Hartelijk dank alvast!