Ons team

Elena Schoenfeld – Eigenaresse Dansatelier Over de Linge

Lang geleden ben ik begonnen met tapdance. Heerlijk om te doen! Toen deze lessen in Zetten stopte ben ik aan jazzballet begonnen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier! Vanwege het stoppen van de SBOB is het plan ontstaan om een eigen dansschool in de regio te starten. Hierdoor kunnen alle kinderen en volwassenen in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard blijven dansen! En alhoewel het nooit mijn doel geweest is om zelfstandig ondernemer te worden heb ik er, samen met Sanne Zuiverloon, alle vertrouwen in dat Dansatelier Over de Linge een prachtige dansschool gaat worden.

Mijn droom is om iedereen in de regio die wil dansen een plek te kunnen bieden binnen het Dansatelier. Buiten de reguliere lessen om leuke activiteiten te organiseren en natuurlijk mooie voorstellingen! Tot ziens bij Dansatelier Over de Linge!

Sanne Zuiverloon – Eigenaresse en docente Dansatelier Over de Linge

Na het behalen van mij diploma ‘docent dans’, ben ik direct aan de slag gegaan als dansdocent op dansscholen en in het primair en voorgezet onderwijs. Ik vind het heerlijk om mijn passie en plezier voor dans over te brengen op mijn leerlingen. Als mijn leerlingen met een lachend gezicht en rode wangen de les uit lopen, geniet ik! Ik gun iedereen net zo’n leuke danstijd, als dat ik vroeger heb mogen ervaren op de dansschool waar ik ben opgegroeid.

De start van het Dansatelier Over de Linge stond niet op mijn planning, maar kwam op mijn pad. Een enorm spannende, maar vooral super toffe uitdaging, die ik samen met Elena en een mooi docententeam aan wil gaan. Mijn drijfveer is mijn liefde en passie voor dans en alle enthousiaste leerlingen die elke week met zoveel plezier in de danslessen staan. Zij geven mij de boost energie en motivatie om van het Dansatelier een prachtige dansschool maken.

Esther voor de Poorte Docente

In 2008 ben ik afgestuurd als dansdocent op dansacademie Fontys in Tilburg. Sindsdien heb ik op verschillende dansscholen les gegeven in de stijlen modern, modern jazz, klassiek. Bij Dansatelier over de Linge zal ik klassieke, moderne en selectie modern/jazz lessen geven. In de lessen vind ik het belangrijk dat elke leerling op zijn eigen manier mag groeien als persoon en danser en mag ervaren hoe leuk, bijzonder en fijn dansen kan zijn. Ik hoop in mijn lessen door te geven dat dans een hele mooie manier kan zijn om je te uiten.

Nash Smith – Docent

Ik deel graag mijn vaardigheid en passie voor dans/bewegen en probeer daarmee de ontwikkeling van muzikaliteit, kracht, creativiteit en mobiliteit bij mijn leerlingen te versterken . Met een sterke liefde voor het vak deel ik al ruim 15 jaar met veel enthousiasme mijn kennis en ervaringen van dans. Benieuwd naar mijn lessen? Kom maar een keertje langs en doe mee!

Evelien ter Maat – Docente

Na het behalen van mijn diploma docent dans aan Artez Hogeschool voor de Kunsten (2009) ben ik voor drie jaar werkzaam geweest op een balletschool op Chios in Griekenland. Na een hoop ervaring rijker ben ik in 2012 terug gekomen en verder aan de slag gegaan met het doceren binnen-en buitenschools. Dansen en bewegen is zoiets moois en het is fantastisch dit over te mogen brengen. Ik zie jullie graag terug in mijn lessen.

Zoe Vreugdewater – Docente

In 2016 ben ik afgestudeerd als Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ik heb verschillende ervaringen opgedaan in het dansonderwijs. Dit varieert van lessen aan peuters tot en met volwassenen in verschillende stijlen en projecten & lessen in het primair en voortgezet onderwijs. Op dit moment ben ik ook bezig met de master onderwijswetenschappen om mij nog meer te verdiepen in het onderwijs. Zowel het ontwikkelen van materiaal als het geven van de lessen doe ik met plezier. Met enthousiasme geef ik les om op deze manier mijn grote passie voor dans ook door te kunnen geven aan leerlingen, zodat ook zij het mooie van dans kunnen ervaren. In mijn lessen staan uitdaging, grenzen verleggen en dansplezier centraal. 

Lynn Kosakoy – Docente

In 2017 studeerde ik af aan de Bachelor Docent Dans van ArtEZ in Arnhem, waarna ik als dansdocente aan de slag ben gegaan. Ik werk graag allround, wat inhoudt dat ik in mijn werk veel verschillende dans activiteiten onderneem. Zo creëer ik educatieve dansvoorstellingen waar ik zelf ook in mee dans en verzorg ik naast de lessen bij Dansatelier Over de Linge ook danslessen in het primair en voortgezet onderwijs. Momenteel volg ik naast mijn werk een Master Kunsteducatie, waarin ik veel onderzoek naar dans doe. De verscheidenheid van dit alles vind je terug in mijn danslessen! In mijn lessen leren, maken en onderzoeken we dans, vol nieuwsgierigheid en enthousiasme!

Tess van Duivenboden – Docente

Afgelopen jaar (2019) studeerde ik af als Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem.  Het lesgeven zat er van jongs af aan al in. Als oudste van drie, waren mijn zussen al snel het ‘’slachtoffer’’ in mijn danslessen. De opleiding bevestigde deze passie voor het docentschap. Hier heb ik me kunnen verdiepen in zoveel mogelijk verschillende doelgroepen, stijlen en werkvelden. Alles met het doel om het werkveld in te stappen met een goed gevulde rugzak, vol met passie, kennis en ervaringen. 

In mijn lessen staat vooruitgang door middel van plezier centraal, want leerlingen sprongen zien maken, is het mooiste dat er is. 

Kei-Kevin Maturbongs – Docent

Hallo allemaal, mijn naam is Kei-Kevin Maturbongs. Ik heb de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam afgerond, waar ik veel soorten stylen heb mogen leren, zoals pop-show, tapdans, hiphop, ballet en modern. Daarna ben ik begonnen op dansacademie Artez waar ik me nog meer heb kunnen verdiepen in de dansstijlen modern en klassiek. Naast het lesgeven op diverse dansscholen, ben ik danser bij Da Rebels, waar ik zelf actief ben als uitvoerend danser en wedstrijden dansen in binnen en buitenland. Ik zou mijn style omschrijven als mijn eigen style met invloeden van hiphop, modern en contemporary. Ik hou ervan om hard te werken, mijn leerlingen uit te dagen, maar zeker ook om veel plezier te hebben en te genieten van dans!