Ons team

Sanne Zuiverloon Eigenaresse Dansatelier en docente woensdag en zaterdag Huissen en donderdag Elst.

Ik vind het heerlijk om met veel positieve energie mijn passie voor dans door te geven aan de leerlingen. Dans is zoveel meer dan alleen pasjes aanleren. Het is de leerlingen bewust maken van hun lichaam, creatief bezig zijn en hun eigen creativiteit laten ontdekken, het zelfvertrouwen laten groeien en natuurlijk ook gewoon lekker een uurtje dansen, bewegen en ontspannen. Als mijn leerlingen met rode wangen en een blij gezicht de les uitlopen, geniet ik. Net als van alle mooie activiteiten, projecten en voorstellingen die we met het Dansatelier neerzetten. Na het behalen van mijn diploma tot dansdocent, ben ik direct aan de slag gegaan als docent op dansscholen en dansprojecten binnen het basis en voortgezet onderwijs. Tegelijkertijd volgde ik nog een studie management en organisatie, omdat ook het neerzetten van projecten, activiteiten en voorstellingen een grote passie is. De start van het Dansatelier Over de Linge stond niet op de planning, maar kwam op mijn pad. Een spannende, maar vooral super toffe uitdaging. Mijn drijfveer is het zien van al die enthousiaste leerlingen die iedere week in de danslessen staan. Zij geven mij de boost energie en motivatie om van het Dansatelier een prachtige dansschool te maken!

Elena Schoenfeld – Eigenaresse Dansatelier

Lang geleden ben ik begonnen met tapdance. Heerlijk om te doen! Toen deze lessen in Zetten stopte ben ik aan jazzballet begonnen en dat doe ik nu nog steeds met veel plezier! Vanwege het stoppen van de SBOB is het plan ontstaan om een eigen dansschool in de regio te starten. Hierdoor kunnen alle kinderen en volwassenen in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard blijven dansen! En alhoewel het nooit mijn doel geweest is om zelfstandig ondernemer te worden heb ik er, samen met Sanne Zuiverloon, alle vertrouwen in dat Dansatelier Over de Linge blijft bestaan als een prachtige dansschool. Mijn droom is om iedereen in de regio die wil dansen een plek te kunnen bieden binnen het Dansatelier. Buiten de reguliere lessen om leuke activiteiten te organiseren en natuurlijk mooie voorstellingen! Tot ziens bij Dansatelier Over de Linge!

Nash Smith – docent dinsdag en vrijdag Huissen

Ik deel graag mijn vaardigheid en passie voor dans/bewegen en probeer daarmee de ontwikkeling van muzikaliteit, kracht, creativiteit en mobiliteit bij mijn leerlingen te versterken. Met een sterke liefde voor het vak deel ik al ruim 15 jaar met veel enthousiasme mijn kennis en ervaringen van dans. Benieuwd naar mijn lessen? Kom maar een keertje langs en doe mee!

Zoe Vreugdewater – docente maandag Elst

In 2016 ben ik afgestudeerd als Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Ik heb verschillende ervaringen opgedaan in het dansonderwijs. Dit varieert van lessen aan peuters tot en met volwassenen in verschillende stijlen en projecten & lessen in het primair en voortgezet onderwijs. Op dit moment ben ik ook bezig met de master onderwijswetenschappen om mij nog meer te verdiepen in het onderwijs. Zowel het ontwikkelen van materiaal als het geven van de lessen doe ik met plezier. Met enthousiasme geef ik les om op deze manier mijn grote passie voor dans ook door te kunnen geven aan leerlingen, zodat ook zij het mooie van dans kunnen ervaren. In mijn lessen staan uitdaging, grenzen verleggen en dansplezier centraal. 

Kei-Kevin Maturbongs – docent dinsdag Elst

Ik heb de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam afgerond, waar ik veel soorten stylen heb mogen leren, zoals pop-show, tapdans, hiphop, ballet en modern. Daarna ben ik begonnen op dansacademie Artez, waar ik me nog meer heb kunnen verdiepen in de dansstijlen modern en klassiek. Naast het lesgeven op diverse dansscholen, ben ik danser bij Da Rebels, waar ik zelf actief ben als uitvoerend danser en wedstrijden dans in binnen en buitenland. Ik zou mijn style omschrijven als mijn eigen style met invloeden van hiphop, modern en contemporary. Ik hou ervan om hard te werken, mijn leerlingen uit te dagen, maar zeker ook om veel plezier te hebben en te genieten van dans!

Daphne Wams – docente woensdag Bemmel

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om een fijne sfeer te creëren waarbinnen iedereen zijn of haar danskwaliteiten kan ontwikkelen. Het vinden van de balans tussen uitdaging, plezier en ontspanning speelt hierbij een belangrijke rol. Na het behalen van mijn Bachelor docent dans diploma op ArtEZ in 2018, werk ik met veel dansplezier in het werkveld met verschillende doelgroepen in allerlei stijlen. Bij Dansatelier Over de Linge deel ik mijn passie voor klassiek ballet graag met alle leerlingen.

Fee Paus – docente maandag Huissen, donderdag Bemmel, vrijdag Elst

Op de opleiding Docent Dans aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem heb ik mij kunnen ontwikkelen in de dansstijlen modern, jazz en physical dynamics. Ook heb ik binnen het dansonderwijs ervaring mogen opdoen in het primair en voortgezet onderwijs. Als docent hecht ik waarde aan het creëren van een fijne werksfeer waarin iedereen zich welkom voelt. In de les is er ruimte voor gezelligheid, wordt er hard gewerkt en vooral genoten van het dansen. Zelf geniet ik wanneer ik bij mijn leerlingen het enthousiasme voor dans zie opbloeien. Dit stimuleer ik graag door mijn liefde voor dans met hen te delen.

Noa Beemer – docente woensdag en vrijdag Gendt en donderdag Bemmel

Sinds ik kan lopen, spring, draai en dans ik al de kamer door en na mijn eerste dansles is mijn passie voor dans blijven groeien. Tijdens mijn docent dans opleiding op ArtEZ heb ik stages gelopen in zowel het binnen-schoolse als buitenschoolse werkveld en ik heb me verdiept in de stijlen jazz, hip hop, klassiek, modern en kleuterdans. Ik geniet enorm van het lesgeven en in mijn danslessen staan energie en plezier voorop. Daarnaast probeer ik mijn leerlingen te inspireren en te motiveren om zich verder te ontwikkelen in dans. Wil je mijn passie ervaren? Kom dan een les bij me volgen!

Wies Goossens – docente woensdag Elst

In 2023 ben ik afgestudeerd van de opleiding Docent Dans van ArtEZ in Arnhem. Op de opleiding heb ik mogen proeven aan een groot scala aan stijlen en bewegingskwaliteiten. Ik heb mij onder andere verdiept in de stijlen klassiek ballet en moderne dans maar heb ook de veelzijdigheid van dans mogen ontdekken. Zo heb ik stage gelopen in het primair en voortgezet onderwijs maar ook topvoetballers aan het dansen gekregen. Dansplezier is altijd de hoogste prioriteit in mijn lessen, daarnaast vind ik het belangrijk om lekker in beweging te zijn, nieuwe bewegingsmogelijkheden te verkennen, je creativiteit de vrije loop te laten en nieuwe technieken aan te leren. Ik wil graag met alle mogelijkheden die dans biedt iedereen in beweging brengen! Dans je met ons mee?