Seizoen 24-25

Met trots presenteren wij ons lesrooster voor dansseizoen 2024-2025. Een rooster vol mooie danslessen voor iedereen die van dansen houdt, op locaties in Elst, Gendt, Bemmel en Huissen. We hopen natuurlijk van harte dat we iedereen weer een passende dansplek kunnen bieden en we helpen jullie graag met de mogelijkheden.

Komend seizoen bestaat Dansatelier Over de Linge alweer 5 jaar! Een mooie gelegenheid voor FEEST en een aantal leuke activiteiten, zoals een dansdag, workshopdagen, een peuter/kleutervoorstelling en opnieuw staan we met een grote dansvoorstelling in de Theaterkerk in Bemmel. Het waren vijf bijzondere en uitdagende jaren, maar wat zijn we trots op waar we nu samen jullie staan. We hebben ontzettend veel zin in dit feestelijke dansseizoen!

Wil jij je alvast aanmelden voor een proefles? Dat kan! In de week van 2 t/m 8 september is het DANS MEE WEEK en kun je kennis maken met een of meerdere dansvormen. Schrijf je je in vóór 1 oktober 2024, dan betaal je geen inschrijfkosten. Meld je nu aan! Gratis proefles!