Voorstelling 2023

Dit seizoen staat er weer een grote voorstelling op de agenda. Deze voorstelling zal plaatsvinden op  17, 18 en 24, 25 juni 2023 in de Theaterkerk in Bemmel

KAARTVERKOOP: Vanaf maandag 10 april, kunnen er kaarten besteld worden.

De voorstelling wordt ook opgenomen met de videoapparatuur van het theater. De kosten voor deze film zijn €7,50 euro en te bestellen op de dag van de voorstelling.

Kaarten kosten €11,- per stuk incl. btw. De betaling van de kaarten verloopt via ons incassosysteem en zullen in juli 2023 geïncasseerd worden van het rekeningnummer waar ook het lesgeld van geïncasseerd wordt.

Kaarten kun je bestellen via de link; https://www.dansatelieroverdelinge.nl/kaartverkoop/

  • Voorstelling 1 start om 12.30
  • Voorstelling 2 start om 14.30
  • Voorstelling 3 start om 16.30

We zullen drie voorstellingen per dag moeten draaien, zodat er ruimte is voor alle leerlingen om publiek te kunnen ontvangen. Het is een lange dag, maar ook een hele leuk dag en uit ervaring weten we dat het een dag is die niemand had willen missen. We zorgen dat er achter de schermen genoeg te doen is en we weten dat we ieder jaar weer hele fijne hulpouders hebben die de groepen begeleiden. Mocht toch blijken dat het voor een leerling te veel is, dan nemen wij op de dag zelf contact op met de ouders van de leerling.

HULPOUDERS:

Er zijn al een paar ouders die zich hebben aangemeld als hulpouder, heel fijn! Maar we hebben er nog wel meer nodig. Er zijn twee mogelijkheden:

  • Hulpouder van 10.30 tot 14.00 uur. Als hulpouder ontvang je bij binnenkomst de groep en begeleid je hen tijdens de eerste voorstelling. Je kunt zelf kaartjes kopen voor voorstelling 2 of 3.
  • Hulpouder van 14.00 tot 17.30 uur. Als hulpouder begeleid je de groep tijdens de tweede en derde voorstelling. Je kunt zelf kaartjes kopen voor voorstelling 1.

Jullie hulp is ontzettend welkom!